500 stuks

Assortiment

Materiaal

3 products

 • D1795-Draadloos-oplader-5W-1

  Wireless chargers D1795

  Opvouwbare draadloze bureaulader. In te stellen in 7 standen. Ideaal om mee te nemen op reis. Met ingebouwde LED verlichting. Standaardkleuren behuizing: wit en zwart. Behuizing in eigen PMS vanaf 500 stuks.
 • D1800-Draadloos-oplader-5W-Vierkant-2

  Wireless chargers D1800

  Hard kunststof en anti-slip toplaag. Op de toplaag kan uw logo worden gedrukt. Standaardkleuren behuizing: blauw, rood, geel en bruin. Behuizing in eigen PMS vanaf 500 stuks.
 • Mini Twister blauw

  Mini Twister

  De Mini Twister is een kleine uitvoering van de alom bekende Twister. De geheel in metaal vervaardigde Mini Twister is leverbaar in diverse kleuren (metaal) en is goed te bedrukken of te graveren. De stick wordt standaard geleverd met een ringetje waardoor deze makkelijk te bevestigen is aan een lanyard. Voor deze USB-stick wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten waarna deze met grote zorg wordt geassembleerd en eventueel voorzien van de door u aangeleverde data en opdruk of gravering. Al onze producten worden voordat ze de fabriek verlaten uitgebreid getest en optisch gecontroleerd. De garantie op dit product bedraagt 10 jaar.