Data duplicatie

Data duplicatie

Wij zetten graag uw data over

De één wil het liefst een lege USB-stick weggeven terwijl de ander er juist voor gaat om er bestanden op te plaatsen voordat de sticks van eigenaar verwisselen. In het laatste geval is het natuurlijk wel belangrijk hoe wij hier als fabrikant mee omgaan! Bij USBofferte.nl heeft u in ieder geval de keus uit een tweetal opties. Aan u de keus voor welke u de voorkeur heeft:

 

 1. Bij optie één wordt de data via WeTransfer of fysiek (bij grotere bestanden) naar onze fabriek in China gestuurd. Deze data wordt nadat de sticks geassembleerd, bedrukt en gecontroleerd zijn, op de USB sticks geplaatst.
 2. Optie twee is een stuk veiligere methode. Hier vind de duplicatie pas plaats in onze studio in Amsterdam waar een groot aantal USB duplicators klaarstaan om deze klus te klaren. Deze hightech USB duplicators kopiëren alle informatie op de USB-sticks met speciale software. Eerst wordt er een 100% image van uw datafile aangemaakt waarna het kopieerproces wordt gestart. Alle USB-sticks worden automatisch gecontroleerd en er wordt een file bijgehouden van de eventuele uitval. In beide gevallen staan we in voor de veiligheid van uw bestanden want wij kunnen ons voorstellen dat u het risico zo veel mogelijk wil beperken!

overzicht USB-sticksDirect een offerte

 

Save

Save

Save

Save

Heeft u USB-sticks in uw bezit waarop u data wilt plaatsen of data wilt vervangen? Wij nemen deze tijdrovende klus graag uit handen.

Ook als u de USB-sticks niet bij ons heeft gekocht kunnen wij voor u de data op deze sticks zetten. Wij beschikken namelijk over een groot aantal USB duplicators die dit mogelijk maken. Ook als er al data op de stick (deze mag niet vanuit de fabriek beveiligd zijn) aanwezig is kunnen wij deze zonder problemen verwijderen en de USB-sticks van de nieuwe, door u aangeleverde, data voorzien. Deze hightech USB duplicators kopiëren alle informatie op de USB-sticks met speciale software. Eerst wordt er een 100% image van uw datafile aangemaakt waarna het kopieerproces wordt gestart. Alle USB-sticks worden automatisch gecontroleerd en er wordt een file bijgehouden van de eventuele uitval.

Datatransfer

 • Wanneer de data niet groter is dan 20MB kunt u deze verzenden via een e-mail naar uw contactpersoon bij USBofferte.nl. Wij prefereren een .zip bestand.
 • Via WeTransfer kunnen, afhankelijk van het soort abonnement, databestanden tot 20Gb worden verstuurd naar uw contactpersoon binnen USBofferte.nl . Wij prefereren een .zip bestand.
 • U stuurt een link inclusief de inloggegevens van uw FTP server naar uw contactpersoon binnen USBofferte.nl zodat hij de door u klaargezette data bestanden kan downloaden. Wij prefereren een .zip bestand.
 • Zet uw data op een CD, DVD, Blu-ray, USB-stick o.i.d. en stuur deze per post of koerier naar:
  TAPES The Digital Connection
  Keienbergweg 19
  1101 EZ AMSTERDAM