Data beveiliging

Beveiligde USB-sticks

USB-sticks met databeveiliging  tegen het verwijderen van uw data

Als u de USB-sticks wilt beschermen tegen het verwijderen van data, dan adviseert USBofferte.nl een Dual Zone USB stick. Op deze USB-sticks worden een tweetal partities aangemaakt; een partitie met een read-only mogelijkheid (hier wordt dan de data geplaatst die niet verwijdert mag en kan worden). Op de andere partitie heeft u de mogelijkheid om deze als verwisselbare schrijfruimte te gebruiken. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om een volledige read-only USB-stick te produceren.

overzicht USB-sticksDirect een offerte

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

USB-stick beveiligen tegen het kopiëren van data

Wilt u nog verder gaan in het beveiligen van uw data dan adviseren wij USB-Protect. USB-Protect is een beveiliging die er voor zorgt dat bijvoorbeeld pdf-bestanden, websites, programma’s, geluidsbestanden, filmpjes, afbeeldingen en presentaties niet gekopieerd kunnen worden! USB-sticks uitgevoerd met deze software kunnen alleen vanaf de originele  stick bekeken worden en het maken van een kopie is niet mogelijk. Eventueel kan de stick nog extra beveiligd worden met een wachtwoord!  Voor deze beveiliging maken we gebruik van speciale USB-sticks met een eigen controller daarnaast moet er voor iedere stick een licentie worden aangeschaft wat de totaalprijs van deze stick aanzienlijk duurder maakt. Aan de andere kant is een USB-stick, geleverd met USB-Protect de veiligste manier om uw intellectuele eigendommen te beschermen en u bepaalt vanaf dan zelf wie en hoelang ze toegang hebben tot de inhoud van uw bestanden en wat ze er mee mogen doen! Wilt u alles weten over dit unieke product neem dan contact op met onze sales afdeling en maak een afspraak 088-2010300.

Let op: USB-Protect gebruikt speciale USB-sticks met een eigen controller. Deze beveiliging werkt alleen in een Windows omgeving en is dus niet geschikt voor MAC.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Direct een offerte