Houten usb-sticks

De mooiste houten USB-sticks op een rij

Bent u op zoek naar duurzame, stijlvolle USB-stick die u kunt personaliseren? Dan is een USB-stick van bamboe of hout een goede keuze. U kunt kiezen uit zes verschillende houten modellen, elk beschikbaar in vier soorten hout, waaronder bamboe. Dat is een populair materiaal omdat het exotisch oogt. Verder weegt bamboehout bijna niks en heeft het een mooie, lichte kleur. Overigens kunt u ook kiezen voor een donkerdere houtsoort, waarmee uw USB-sticks een klassieke en kostbare uitstraling krijgen.

Waarom kiezen voor een USB-stick van hout?

Wij leveren USB-sticks in allerlei vormen, soorten en materialen. Hout is slechts een van de vele keuzemogelijkheden. Waarom dan toch kiezen voor hout of bamboe in plaats van kunststof, leer of metaal? Met een houten USB-stick straalt u duurzaamheid uit. Daarnaast komt u origineel voor de dag, want zeg nu zelf: wanneer heeft u voor het laatst een houten kantoorartikel gezien? Tot slot is hout een prachtig materiaal om te zien, maar dat is aan u om te beoordelen.

Houten USB-sticks laten bedrukken met uw logo

Nadat u een USB-model en houtsoort heeft uitgekozen, kunt u de USB-stick nog verder personaliseren door deze te laten bedrukken met uw logo. Of met een andere opdruk naar keuze, bijvoorbeeld uw slogan of contactgegevens. Maar ook zonder opdruk zijn USB-sticks van hout een lust voor het oog!

USB-sticks graveren

Een charmant detail aan houten USB-sticks is dat ze door de materiaalkeuze gegraveerd kunnen worden. Dit is niet mogelijk met plastic modellen. Denk aan het graveren van uw eigen logo of bijvoorbeeld een inspirerende boodschap.

Houten cadeauverpakking voor uw USB-stick

Elke USB-stick kunnen wij voorzien van een gepaste cadeauverpakking, waaronder een houten doosje (de Naturebox). Dit kleine, stijlvolle doosje schuift u eenvoudig open en dicht. Met behulp van de juiste vulling wordt de USB-stick goed op z’n plek gehouden. Uiteraard kunnen wij de Naturebox bedrukken met een gepersonaliseerde boodschap, zoals uw logo.

overzicht USB-sticks
Houten USB-stick Dimension bamboe

Eco essen

houten cadeauverpakking Naturebox