Powerbanks

Powerbanks

Bij USBofferte.nl kunt u natuurlijk ook terecht voor powerbanks. Een powerbank is een externe oplaadbare batterij en daarnaast een leuke en handige gadget waarmee je zonder stopcontact in de buurt je lege smartphone of tablet meteen weer kan gebruiken. Met andere woorden een powerbank geeft energie maar ook rust. Een powerbank kan je opladen door deze aan te sluiten op het lichtnet. De meeste powerbanks hebben een mini USB aansluiting waarmee u, dmv het meegeleverde kabeltje, de powerbank kunt gebruiken en opladen. Natuurlijk kan de powerbank ook worden opgeladen door deze aan te sluiten op uw laptop of computer. Powerbanks die geschikt zijn voor het opladen van een laptop worden meestal opgeladen door een meegeleverde adapter. Alle powerbanks zijn te bedrukken tot wel vier kleuren dmv zeefdruk, maar ook zijn sommige modellen te graveren.

 • Powerfabric

  PowerBank 6000 mAh van ABS. Geschikt voor smartphone. De zijkanten met stoffen materiaal. Wanneer uw device wordt opgeladen wordt uw logo verlicht. Output: DC5V/1A. Inclusief indicatielampje en USB-kabel met micro-USB-aansluiting en type C-aansluiting.
 • 3LED Powerbank

  3LED Powerbank

  Creëer een unieke powerbank met uw individuele lasergravering! Hij is leverbaar in 5.000mAh of 10.000mAh. Eén micro USB-ingang en 2 USB uitgang. Bescherming tegen oververhitting, overspanning en kortsluiting. Ingebouwde 3 kleuren ledjes geven het resterend vermogen van de powerbank aan. 0% - 20% wordt uw logo rood 21% - 40% wordt uw logo blauw 41% - 100% wordt uw logo groen
 • Extreme

  Extreme

  De Extreme is een powerbank die zijn weerga niet kent. Deze in aluminium en kunststof uitgevoerde super batterij heeft ondanks zijn relatief beperkte afmeting van 15,5 x 7 cm een capaciteit van maar liefst 12000 mAh waardoor deze bijzonder geschikt is voor het opladen van tablet of meerdere smartphones. De extreme is uitgevoerd met twee USB-poorten waarmee tegelijkertijd 2 apparaten kunnen worden opgeladen. De Extreme is mooi door zijn eenvoud en is zeer goed te bedrukken door middel van zeefdruk (aan de voorzijde) of te graveren aan de aluminium achterzijde. De door USBofferte geleverde powerbanks zijn geschikt voor alle grote merken zoals Apple, Samsung etc. Met het meegeleverde kabeltje is de powerbank makkelijk en snel aan te sluiten. De “no nonsens” garantie op de door ons geleverde powerbanks bedraagt 2 jaar na factuurdatum.
 • iPower

  iPower

  De iPower is een powerbank in de vorm van de alom bekende IPhone van Apple. Deze in mat zwart met chroom accenten uitgevoerde powerbank is gemaakt van aluminium. Door deze combinatie van materiaal en ontwerp heeft deze powerbank een mooie en exclusieve uitstraling. De capaciteit waarin we deze powerbank kunnen leveren is 6000 mAh meer dan genoeg voor het opladen van een smartphone en genoeg voor een tablet. Deze batterij is door middel van lasergravering of zeefdruk te personaliseren. De door USBofferte geleverde powerbanks zijn geschikt voor alle grote merken zoals Apple, Samsung etc. Met het meegeleverde kabeltje is de powerbank makkelijk en snel aan te sluiten. De “no nonsens” garantie op de door ons geleverde powerbanks bedraagt 2 jaar na factuurdatum.
 • Titan Big

  Titan Big

  De volledig uit aluminium geproduceerde Titan Big powerbank is leverbaar in zilver- en goudkleur. Met het indrukken van een button kunt u via een 4-tal led lampjes de status van de Powerbank aflezen zodat u altijd op de hoogte bent hoelang u de batterij nog kan gebruiken. De Titan Big is uitgevoerd met twee USB-poorten waarmee tegelijkertijd 2 toestellen kunnen worden opgeladen. De capaciteit van deze strakke powerbank bedraagt 7000 mHa en is te personaliseren door middel van zeefdruk of lasergravering. De door USBofferte geleverde powerbanks zijn geschikt voor alle grote merken zoals Apple, Samsung etc. Met het meegeleverde kabeltje is de powerbank makkelijk en snel aan te sluiten. De “no nonsens” garantie op de door ons geleverde powerbanks bedraagt 2 jaar na factuurdatum.
 • Smart

  Smart

  De Smart is een powerbank bestaande uit een hoog gepolijste metalen onderkant die wordt gecombineerd met een kunststof bovenkant. Dit tezamen resulteert in een mooie compacte batterij die makkelijk in gebruik is maar ook gemakkelijk is mee te nemen. De capaciteit van deze eigentijdse powerbank bedraagt 4000 mHa ruim voldoende voor het opladen van uw smartphone. Om deze powerbank te personaliseren heeft u de keus uit zeefdruk of lasergravering. De door USBofferte geleverde powerbanks zijn geschikt voor alle grote merken zoals Apple, Samsung etc. Met het meegeleverde kabeltje is de powerbank makkelijk en snel aan te sluiten. De “no nonsens” garantie op de door ons geleverde powerbanks bedraagt 2 jaar na factuurdatum.
 • Boost

  Boost

  De Boost is een kleine maar bijzonder vriendelijk uitziende powerbank die voorzien is van een 3-tal led lampjes waarmee u makkelijk kan zien wat de status is van deze batterij! Deze powerbank heeft het formaat van een creditcard en is gemaakt van kunststof en voorzien van een aan- en uitknop voor het activeren van de geïntegreerde zaklamp. Door middel van zeefdruk is deze powerbank, met een capaciteit van 3000 mAh, mooi te personaliseren. De door USBofferte geleverde powerbanks zijn geschikt voor alle grote merken zoals Apple, Samsung etc. Met het meegeleverde kabeltje is de powerbank makkelijk en snel aan te sluiten. De “no nonsens” garantie op de door ons geleverde powerbanks bedraagt 2 jaar na factuurdatum.
 • Efficiënt

  Efficiënt

  De Efficiënt is een krachtige powerbank met ingebouwde led lamp en de mogelijkheid tot het aansluiten van een tweetal toestellen. Via een vijftal led lampjes kunt u in een oogopslag zien wat de status is van deze bijzondere alleskunner. De Efficiënt is leverbaar in drie standaard kleuren en is te bedrukken door middel van zeefdruk. Deze mooi gevormde powerbank kunnen we leveren in de capaciteiten 6000, 6600 en 8000 mAh. De door USBofferte geleverde powerbanks zijn geschikt voor alle grote merken zoals Apple, Samsung etc. Met het meegeleverde kabeltje is de powerbank makkelijk en snel aan te sluiten. De “no nonsens” garantie op de door ons geleverde powerbanks bedraagt 2 jaar na factuur datum.
 • Stream

  Stream

  De Stream is een mooi en simpel gevormde kunststof  powerbank die gebruikt kan worden voor alle apparatuur met een USB aansluiting. Met zijn lengte van 9 cm en een gewicht van 116 gram is dit de ideale powerbank voor in je broekzak of handtas. De Stream is leverbaar in de capaciteiten 4000, 4400 en 5200 mAh en is door middel van zeefdruk te personaliseren. De door USBofferte geleverde powerbanks zijn geschikt voor alle grote merken zoals Apple, Samsung etc. Met het meegeleverde kabeltje is de powerbank makkelijk en snel aan te sluiten. De “no nonsens” garantie op de door ons geleverde powerbanks bedraagt 2 jaar na factuurdatum.
 • Spirit

  Spirit

  De Spirit  is een solide kunststof batterij uitgevoerd met aluminium details. Deze bijzonder krachtige powerbank is voorzien van een 4-tal ledlampjes waarmee de status van de batterij kan worden afgelezen. Tevens kan door middel van een aan- en uitknopje een krachtig ledlampje geactiveerd worden. Deze powerbank is leverbaar in de capaciteiten 4000, 4400 en 5200 mAh. De Spirit is door middel van zeefdruk te bedrukken. De door USBofferte geleverde powerbanks zijn geschikt voor alle grote merken zoals Apple, Samsung etc. Met het meegeleverde kabeltje is de powerbank makkelijk en snel aan te sluiten. De “no nonsens” garantie op de door ons geleverde powerbanks bedraagt 2 jaar na factuurdatum.
 • Tube blauw

  Tube

  De Tube is een powerbank in cilinder formaat die toepasbaar is voor bijna alle apparatuur met een USB aansluiting. Daarnaast beschikt deze praktische powerbank over een geïntegreerde zaklamp. Deze stijlvol ontworpen “batterij” is gemaakt van aluminium en is nog geen 11 cm lang waardoor hij makkelijk mee te nemen is in uw handtas of broekzak. De Tube is leverbaar in 2200 en 2600 mAh en is door middel van zeefdruk of lasergravering te personaliseren. De door USBofferte geleverde powerbanks zijn geschikt voor alle grote merken zoals Apple, Samsung etc. Met het meegeleverde kabeltje is de powerbank makkelijk en snel aan te sluiten. De “no nonsens” garantie op de door ons geleverde powerbanks bedraagt 2 jaar na factuurdatum.
 • Alu-Bar

  De Alu-Bar is een powerbank die toepasbaar is voor bijna alle apparatuur met een USB aansluiting. Deze stijlvol ontworpen “batterij” is gemaakt van aluminium en is nog geen 10 cm lang waardoor hij makkelijk mee te nemen is in uw handtas of broekzak. De Alu-Bar is leverbaar in 2200 en 2600 mAh en is door middel van zeefdruk of lasergravering te personaliseren. De door USBofferte geleverde powerbanks zijn geschikt voor alle grote merken zoals Apple, Samsung etc. Met het meegeleverde kabeltje is de powerbank makkelijk en snel aan te sluiten. De “no nonsens” garantie op de door ons geleverde powerbanks bedraagt 2 jaar na factuurdatum.
 • Bar

  De Bar is een simpele maar bijzonder goed functionerende powerbank die te gebruiken is voor alle toestellen met een USB aansluiting. Deze powerbank is leverbaar in 6 standaard kleuren maar op verzoek kunnen we hem ook leveren in een door u opgegeven PMS kleur. De Bar is leverbaar in de capaciteiten 2200 en 2600 mAh en is door middel van zeefdruk te personaliseren. De door USBofferte geleverde powerbanks zijn geschikt voor alle grote merken zoals Apple, Samsung etc. Met het meegeleverde kabeltje is de powerbank makkelijk en snel aan te sluiten. De “no nonsens” garantie op de door ons geleverde powerbanks bedraagt 2 jaar na factuurdatum.
 • Standaard

  De Standaard is een mooi gevormde kunststof powerbank die gebruikt kan worden voor alle apparatuur met een USB aansluiting. Met zijn lengte van 9 cm en een gewicht van 35 gram is dit de ideale powerbank voor in je broekzak of handtas. De Standaard is leverbaar in de capaciteiten 2200 en 2600 mAh en is door middel van zeefdruk te personaliseren. De door USBofferte geleverde powerbanks zijn geschikt voor alle grote merken zoals Apple, Samsung etc. Met het meegeleverde kabeltje is de powerbank makkelijk en snel aan te sluiten. De “no nonsens” garantie op de door ons geleverde powerbanks bedraagt 2 jaar na factuurdatum.
 • Slim

  De Slim is een slanke powerbank gemaakt van aluminium. De afgeronde hoeken en chrome details geven deze powerbank een exclusief karakter. Het matte aluminium is uitermate geschikt voor lasergravering maar kan natuurlijk ook bedrukt worden door middel van zeefdruk. De Slim is leverbaar in een capaciteit van 4000 mAh . De door USBofferte geleverde powerbanks zijn geschikt voor alle grote merken zoals Apple, Samsung etc. Met het meegeleverde kabeltje is de powerbank makkelijk en snel aan te sluiten. De “no nonsens” garantie op de door ons geleverde powerbanks bedraagt 2 jaar na factuurdatum.