USB sticks bulk

Bulk USB-sticks tegen groothandelsprijzen

Bent u office manager, bestuurder of ondernemer? Grote kans dat u zo nu en dan een massabestelling moet plaatsen, zoals een grote hoeveelheid USB-sticks. U bent dan vanzelfsprekend op zoek naar het beste product tegen de laagst mogelijke prijs. Daarom kunt u bij ons bulk bestellingen plaatsen waarbij de prijzen vergelijkbaar zijn met groothandelsprijzen. Verder geldt: hoe groter uw bestelling met USB-sticks is, hoe goedkoper het wordt.

Bestel USB-sticks als relatiegeschenk

Waarom zou u een bulk met USB-sticks bestellen? Onder andere als u een geschikt relatiegeschenk voor al uw relaties zoekt. Omdat een USB-stick klein, praktisch én persoonlijk is valt deze altijd in de smaak. Zo hoeft u niet per relatie op zoek te gaan naar een geschikt geschenk, maar kunt u iedereen blij maken met hetzelfde cadeautje. Dat scheelt u een hoop tijd, denkwerk en geld! Want bij ons profiteert u van volumevoordeel.

Bestel USB-sticks als promotiemiddel

Als u op zoek bent naar een origineel promotiemiddel voor uw bedrijf, dan komt een USB-stick goed van pas. Misschien iets duurder dan een bulk pennen of bierviltjes, maar tegelijkertijd vele malen effectiever. Want een USB-stick wordt veel vaker gebruikt dan een pen of een ander standaardproduct. Bovendien verslijten USB-sticks niet zo snel. Met een beetje geluk profiteert u met een bulk bestelling USB’s van 10 jaar reclame voor uw bedrijf!

Onze voordelen ten aanzien van een groothandel

Wij begrijpen dat u vanwege de groothandelsprijzen overweegt om uw USB-sticks te bestellen bij een groothandel. Helaas zijn deze aanbieders lang niet altijd flexibel wat betreft levertijd, persoonlijke wensen en prijsafspraken. Dat is jammer, want als u een bulk bestelling met USB-sticks plaatst wilt u natuurlijk dat deze volledig aan uw wensen voldoet. Bij ons combineert u het beste uit twee werelden: lage prijzen én een uitstekende service. Wij bieden u onder andere:

  • Persoonlijke service met oog voor uw wensen
  • Groothandelsprijzen met prijsgarantie
  • Bestellingen vanaf 25 stuks
  • Gratis sample bij iedere bestelling

overzicht USB-sticks
Bulk USB-stick Alu Twist zwartBulk USB-sticks Standard blauwBulk USB-sticks Exclusive zwart