USB-sticks met logo

USB-sticks met logo als relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn ontzettend belangrijk, maar wat geeft u aan uw relaties? U wilt voorkomen dat het geschenk ongebruikt in de prullenbak belandt. Tegelijkertijd bent u op zoek naar iets persoonlijks, zonder zelf urenlang te knutselen. Hoogwaardige USB-sticks bedrukt met uw logo zijn daarom de ideale oplossing.

Waarom een USB-stick met opdruk?

Eten is bederfelijk, een kaartje is saai en andere relatiegeschenken worden niet altijd gebruikt. Een USB-stick daarentegen, is het perfecte geschenk omdat het klein, praktisch en persoonlijk is. Als deze ook nog eens wordt aangeboden in een custom USB verpakking bedrukt met uw logo maakt u direct indruk.

Promotie voor uw bedrijf

Bijna ieder bedrijf maakt gebruik van externe opslag, bijvoorbeeld in de vorm van USB-sticks. Typisch een product dat altijd op het bureau blijft liggen, want u weet maar nooit wanneer u het nodig heeft. Voor een belangrijke presentatie, om enkele documenten te delen met collega’s of vanwege de extra opslagcapaciteit. Moet u nagaan hoe vaak uw logo zichtbaar is. Daarom zijn USB-sticks met logo een doeltreffende manier om uw bedrijf onder aandacht te brengen.

Een USB met logo is goedkoop

Vaak koopt u relatiegeschenken in grote getalen, dat kan behoorlijk oplopen in de kosten. Gelukkig zijn bedrukte USB’s een relatief goedkoop relatiegeschenk. Daarnaast geldt: hoe meer USB-sticks met opdruk u bestelt, hoe goedkoper het wordt. En u hoeft niet bang te zijn dat dit relatiegeschenk niet in de smaak valt, want een praktisch cadeau komt altijd van pas!

3D USB-sticks in een aparte vorm

Wat is mooier dan uw logo op een USB-stick? De hele vorm van de USB-stick aanpassen naar uw logo natuurlijk. Wij leveren 2D én 3D USB-sticks geheel naar uw eigen ontwerp en wens. Uiteraard helpen we u bij de realisatie: de ontwerpkosten zijn inbegrepen.

  • We kunnen 2D en 3D USB-sticks leveren vanaf 100 stuks
  • U kiest uw eigen USB-stick vorm. Wij denken met u mee en zoeken een passende oplossing
  • Nadat het ontwerp is goedgekeurd is de levertijd nog 10 werkdagen

Bekijk deze pagina voor meer informatie over USB-sticks in een aparte vorm >>

De beste service voor uw relatiegeschenk

Als ondernemer, bestuurder of officemanager heeft u altijd genoeg te doen. Wellicht staan relatiegeschenken niet bovenaan uw prioriteitenlijstje. Door USB-sticks met uw logo te kopen, geeft u een leuk geschenk zonder dat het u veel tijd (en geld!) kost. Wij denken graag met u mee, door u een goede en persoonlijke service te bieden:

  • Persoonlijk en vrijblijvend advies
  • Producten van uitstekende kwaliteit
  • Haarscherpe weergave van uw logo
  • 30 jaar ervaring met relatiegeschenken
  • Optie voor bedrukte USB verpakkingen
  • 5 jaar garantie op bedrukte USB’s

Wij leveren uw USB met logo!

Wilt u uw opdrachtgevers ook verrassen met een praktisch, persoonlijk en goedkoop relatiegeschenk? Bestel dan één van onze USB-sticks en laat ze bedrukken met uw huisstijl en logo. Compleet met de USB verpakking. Wij zorgen ervoor dat de geschenken van hoge kwaliteit zijn, zodat u een goede indruk achterlaat bij uw relatie. Elke bestelling gaat gepaard met een uitstekende service, in ruil voor het vertrouwen dat u in ons stelt.

Twister blauwbedrukte USB-stick Eco bamboeBedrukt USB-stick Pod oranje